UŞAK / MERKEZ - Merkez S.Halil Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Sabit Yazılar

Nis

Okulumuz da Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde üç farklı alanda faaliyet yapılmaktadır.

Bilişim Teknolojileri Alanı

Muhasebe ve Finansman Alanı

Perakende ve Pazarlama Alanı, bu alanımızın içerisinde emlakçılık, satış elemanlığı ve sigortacılık faaliyetleri bulunmaktadır.

Şbt

TS ISO 45001 Standartı, Etkili bir İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, başta en değerli varlığınız olan öğrencilerimiz ile diğer öğretmen, veli, işletmelerimiz ve diğer tüm personelimizin korumanız konusunda bize yardım edecek ve iş mükemmelliğine ulaşmanızı sağlayacaktır.

Şbt

Sultan Halil Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü sunmakta olduğu hizmetlerinde üst yönetim olarak, aşağıdaki maddeleri taahhüt eder.

Sultan Halil Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TS ISO 45001 Politikamız Aşağıdaki gibidir.

Kas

18-22 Kasım tarihleri Arasında Erasmus+ COLAB Projesi nin ilk toplantısı okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Bu sayfada okulumuzun basında yer alan haberlerini bulabileceksiniz.

Adalet Alanı Bilgilendirme